Grannar.

Våra grannar har fest. De är såna där bra grannar som skriver en lapp och förvarnar och ber om ursäkt i förväg och som ber en komma förbi och festa med dem.  Själv är jag en ososical granne som dessutom börjar bli dement. För tio minuter sedan gick jag nämligen ut i köket för att stänga av radion. Vilken radio undrar ni och den frågan har jag ställt till mig själv också. Jag är ju mycket väl medveten om att vi inte har en radio i köket och att det är grannarnas fest som låter. Ändå letade jag efter radion i tio minuter.

Hur som helst så är det bättre än när våra huligangrannar ovanför hade fest. Då var jag övertygad om att taket skulle rasa in och jag kunde inte somna på flera timmar. Inte förrän jag gick och la mig med en kniv. Vad jag skulle ha den till är lika oförklarligt som varför jag letar efter en radio jag vet inte finns. Kanske skulle jag stötta upp taket? Kanske är jag inte bara dement, kanske är jag störd!

Ett ägg.

Gårkvällen var hur kul som helst och jag, som i vanliga fall brukar vara trött redan vid elva, lyckades hålla mig kvar till klockan fem och Spybar. Halkade hemåt med några blåmärken som följd, hoppade in i en taxi på halvvägs, kom hem och väckte Philip, lovade att äta frukost med honom, somnade på två sekunder och lämnade honom åt sitt öde.

Idag. Är. Jag. Död.

Jullov

Idol är slut. Nio månaders hårt arbete fick ett snöpligt slut med någon form av magsjuka. Om det var vinterkräksjukan eller musslorna jag åt dagen innan vet bara gud, men som Lollo sa "Ät aldrig musslor innan en viktig dag". Jag kommer att ta till mig dessa visdomsord och lära mig att leva enligt det mottot.

Jag hade stora planer för min lediga tid men alla fester har satt käppar i hjulet. Festprisse på natten, soffnisse på dagen. Har somnat på soffan så många gånger nu att sovmärkena en dag kommer att vara fastetsade i mitt anikte för gott, och då kommer jag säkert ångra den sista ölen. Fast just nu ser jag hur de sakta håller på att tyna bort och därför ladar jag om inför imorgon och Meters stora julfest. En öl till har väl inte skadat någon. Jag är ju trots allt ledig. (Läs arbetslös)