Chifen.

Jag tog ett personlighetstest. Resultat:Tydligen är det bara 3 procent av befolkningen som är som mig, och 1.5 procent av alla kvinnor. När jag klickade vidare för att läsa min profil så liknade de mig med personer som Al Gore, David Letterman, Franklin D. Roosevelt, Richard Nixon, Jim Carrey och Whoopi Goldberg.För att nämna några. En stor och imponerande skara, minst sagt.

Testet föreslog även passande yrken för mig. Entreprenör, Domare, Advokat/Åklagare, Politiker, Forskare, Lärare etc. En stor och imponerande skara yrken, minst sagt.

Ett litet aber. Inget av det här stämmer överens med några av mina framtidsplaner. Fail.Untzel.

Efter en helg på landet är jag nu tillbaka i storstan en förkylning rikare. Var den kommer ifrån låter jag bli att spekulera kring,  men det är ett visst tyskt barnspöke som står högt upp på listan över misstänkta. Antingen det eller Philip. Fast Untzel är mer troligt.

The men who stare at goats.

Denna bisarra film producerad av Clooney ger understöd åt alla mina fördomar om den amerikanska militären och de knäppgökar den består av. Fast på ett mysigt sätt. För vem kan egentligen motstå en militär som anordnar danskurser, stirrar på getter och går genom väggar (försöker i varje fall). Höjdpunkterna är, inte helt oväntat, Clooney själv och hans halvt störde, halvt nerknarkade, vietnamveteran till chef. Den lämnar dig lite med känslan av "vad var det egentligen som hände?", men det är lugnt, det vet de inte ens själva.