Midsommar.

Fint på fina Gotland.Parfymen.

När jag var som mitt mest förkylda för några veckor sen fick jag en väldigt stark lust att köpa ett nytt te. Jag gick omkring och sniffade och bestämde mig till slut för ett som luktade ganska fruktigt och tanten i butiken lovordade det och sa att det var hennes mest populära te. Fint tänkte jag, och glömde sedan bort mitt köp. Idag kom jag plötsligt ihåg det och bestämde mig för att ta en kopp.

Jag höll på att ge upp redan när jag öppnade påsen. Inte ens min parfym luktar så mycket parfym som det där vidriga teet. När jag dessutom hällde vatten på eländet var min gräns nådd. Mycket har jag satt i mig i mina dar men jag drar gränsen vid parfymerat rävgift. Det slutade med att jag hällde ut det jag hade i muggen och hivade påsen i soporna.

Jag var förkyld när jag bestämde mig för det teet och kan inte hållas ansvarig eftersom jag inte var vid minna sinne(n)s fulla bruk. Men vad är det för fel på alla er andra egentligen?
1

Hit men inte längre.

Det var väldigt längesen jag skrev nåt här, det är nog mest för att jag känt att dill varit ett aktuellt ämne i fyra veckor snart. Jag förstår knappt vad som har hänt med det här halvåret, det har gått fortare än någonsin och jag har varit konstant peppad sen i julas. PEPPAD. Jag känner att jag måste skriva ner en liten resumé för min egen del för jag vill verkligen inte glömma något.

Efter den första vita julen hemma i Skåne (såvitt jag minns) fick jag äntligen lämna Hägersten och flytta in i Hornstull. Inledde året med att boka en resa till Göteborg och att ha en massa middagar med massa vin som gjorde att all snön kändes mer uthärdlig. Jag och Virg planerade en skattjakt som vi skulle hålla i februari för att det skulle finnas något att se fram emot på årets näst deppigaste månad. Födelsedagarna avlöste varandra. Vi åkte ut på Rebeckas lantställe mitt i smällkalla vintern och sov tio personer i ett rum för att hålla värmen. Snö. Snö. Snö. På somliga även mellan skinkorna.
Öl. Mer födelsedagar. Skattjakt. Startade bokklubb, pratade böcker och skit. Vi började skymta solen och jag började hänga i Årstaviken, vi brunchade oss glada när snön sen kom tillbaka. Öl. Vi gjorde oss hemmastadda på Folkbaren. Öl. Jag och Philip klättrade, på väggarna och på klätterklubb. Snö. Drog till Göteborg och fyllde på min Lisa, Frida och Emma-dos. Åkte därefter hem och firade in påsken i ett vårigt Trelleborg. tillbaka till Stockholm och mer snö. Gjorde en liten dans första gången jag såg torr asfalt. En lång rad besök följde, mammor och pappor och kompisar och fler kompisar. Vi grillade för första gången. Mer öl. Kristian fyllde 35. Jag drog en perfekt vattenlinje och båten kom i. Värmen kom och dokumentären Sanny blev klar. Första natten ute. Loppis.Inför 2008 hade jag så himla bra vibbar och jag kommer ihåg att jag satt med Gustav på Blå Lotus uteservering en av de allra första fina dagarna och berättade det för honom. Han tyckte bara att jag inte skulle jinxa det, men såhär i efterhand hade det nog inte gått för det var verkligen ett toppenår. Jag har precis samma känsla inför resten av det här året och vad som kommer nu framöver. Jag fortsätter peppa.