Leöuwrdah.

Har fortfarande inte sovit sen jag vaknade klockan sex imorse, lyckades trots det släpa mig ut och möta upp Becki och Emma för lite lunch och skvaller. Var på ett ställe som hette Matbruket som var hur skönt som helst. Extremt tråkigt bara att det var deras sista dag och att de skulle stänga. Den här kristallkronan hade gärna fått följa med mig hem men den fick inte plats i väskan.Efter en liten stund kom Gustav också. Och Jimmy och hans flickvän som inte fastnade på bild. Jimmy hade jag inte sett på flera år alltså. Stört.På vägen hem snubblade vi in i en väldigt stylish manskör. Spännande. Mer än det här inlägget i alla fall.

Good times.

Utekväll med jobbet. Slocknade på överkastet med kläderna på, vaknade supertidigt och försökte spotta ut sandpappret jag hade i munnen. Drack allt vatten i hela världen. Helt klart värdigt kvalborg. Idag vill jag bara synas i motljus.

Hår.

Det är konstigt det där med upplevelser, för fyra personer kan titta på exakt samma sak och komma ut med helt olika synpunkter och känslor i efterhand. Det är, till viss del, svårt att själv skapa sig en bild av något eftersom man inte riktigt kan skilja på alla lager. Vad är andra människors åsikter och hur ser mina förväntningar ut baserade på det? Älskar jag den för att en person jag ser ner på hatar den? Hatar jag den för att jag hade för höga förväntningar? Och så vidare.

Den här gången gick jag in i salongen helt utan förväntningar och det resulterade i en verkligt positiv upplevelse för min del. Jag köper att man frångått orginalstoryn till stor del eftersom resten av showen är så pass bra. Ensamblen är grym, arr:en och texterna är välgjorda och scenografi och koreografi är verkligen en fröjd för sinnena. (Kanske inte luktsinnet, någon satt och pruttade bredvid mig under halva föreställningen, fast det ingick visserligen inte i allas upplevelse) Det var som en godispåse för hjärnan som gick på en all out binge och moffade i sig varenda liten sötsak som låg däri. Tillochmed de äckliga som brukar ligga kvar på slutet. Jag lämnade Hair och Stadsteatern upplyft och med en vag känsla av att det kanske inte vore så dumt ändå att röka på. Bara lite. För att få bort lukten? Fast kanske ändå inte.

Å andra sidan, tror jag inte att mina tre sällskap skulle redogöra för den här kvällen på samma sätt. Alls faktiskt.
Bilden har jag stulit på Internetet.