Fête.

Jag kan inte få nog av alla fina tryck som finns. Tyvärr är det för många "vill ha:n" och för få väggar just nu. Den här gången är det Blanca Gomez som fångat mitt öga. Hur fina är inte de här två? De borde få hänga tillsammans någonstans. Du kan köpa dem här.

Keep me in your heart for a while.

Utförsäljning på secondhandbutiken under oss. Den stänger för gott och vi passar på att fynda. Vi sörjer såklart också, fast mina nya älsklingar får agera plåster på såren. Skinnväskan på första bilden fick jag gratis. Den behöver lämnas in till en skräddare som fixar sömmarna, men ändå. Gratis!Skorna kommer från Åsa Westlund "There goes the neighborhood". Helt nya. Kostade en spottstyver.Hippieklänningen kommer ursprungligen från DAY Birger et Mikkelsen. Sitter som en smäck efter en smärre (20 sekunder max) modifiering. Nästan gratis.Alla tre skatter kommer få följa med mig till Korea i maj. Som jag längtar.

It's a mans world.

Det blev som det blev och det slutade med att det var jag och killarna igår.  Då gjorde vi sånt som killar normalt sett brukar göra. Pratade lite om tamponger och elektropop. Väldigt mycket snackade vi också om vart vi skulle gå ut sen. Det blev Söderbiljarden men det finns det inga bevis för eftersom jag lämnade kameran hemma. Det finns för den delen inga bevis för att jag var med heller.