Kroatien.

Jag la aldrig upp bilder från Kroatien i somras men jag gör det nu för att påminna mig själv om att det finns ställen på jorden där det är varmt utomhus.


Glas.

Mina nya glas från Indiska sprack innan jag ens hunnit använda dem. Vackert men inte särskilt praktiskt om man vill, säg, dricka ur dem. Ska göra en reklamation imorgon och hoppas på att de kan byta ut dem till två andra som förhoppningsvis (peppar, peppar) håller för att staplas.


Klänning till blus - DIY

Philip och jag bestämde oss för länge sen att februari skulle bli en helt tv-fri månad. Att det blev just februari är för att den är kortast på hela året men främst ville vi se hur mycket vi skulle få gjort om vi var tvugna att tänka till. Göra aktiva val istället för att bara zappa från kriminalserie till kriminalserie. Det beslutet har slagit ut bättre än vi någonsin kunde föreställa oss. Eftersom tankarna redan då började mala på vad vi skulle hitta på har vår kreativitet nått en ny topp och vi har redan påbörjat en mängd projekt. Både lite mer ambitiösa men även andra snabbfix som vi skjutit på. Februari är inte här ens och vår livsstil har redan förändrats. Kommer bli intressant att se hur det här kommer sluta.

Hur som helst, idag köpte jag en klänning (läs tält) på Indiskas rea, 99 kronor kostade den. Hemma förvandlades den till en fullt användbar blus på en timme.