And around.

Bloggen krånglar av någon anledning, har inte lyckats lista ut om det är min webbläsare eller om det är bloggverktyget det är fel på. Hur som helst så kommer det inte att hända så mycket här tills jag kan ladda upp bilder igen.

Giving birth.

Det råder ingen större aktivitet, vare sig här på bloggen, eller i riktiga livet. Går direkt från jobet till nya lägenheten och tillbaka typ. Idag har dock badrummet äntligen blivit kaklat så vi är halvvägs igenom, om jag var på väg att föda kanske man skulle säga att huvudet är halvvägs ute. Jag har dock hunnit med att se Harry Potter (orkar inte prata om det - uppriventjej85) och fått hem min fina ring jag beställde på Etsy för ett tag sen.Jag la upp bilden på mig själv för att visa er hur prickig jag var i ansiktet efter takmålningen, men min iPhone brusade tyvärr till hela mitt ansikte så effekten blir inte direkt slående. Men nu vet ni att de finns där i alla fall. Prickarna alltså.

Better run, outrun my gun.


De här shortsen har jag lätt haft i sex år eller nåt. Inte så illa pinkat för ett 49 kronors reaköp från H&M. För varje år använder jag dem mindre och mindre, lite för att jag vill vara rädd om dem och lite för att tillfällena (och önskan) att vara såhär lättklädd minskar i takt med att jag blir äldre. Om ni klickar på bilden (valfri) får ni höra en bra låt förresten, ett hett tips raka vägen från min gamla roomie.