Keep on swimming.

Andra dagen fastnade brorsan och jag inne på ett stort akvarium i COEX mall och hittade Nemo och alla hans kompisar. För de hundratals små söta asiatiska barn som sprang omkring där verkade det vara himlen på jorden, och jag måste själv säga att det var rätt grymt. Höjdpunkterna bestod helt klart av pingvinerna och hajarna, utav vilka ingen kom med på bild.

För vi ska ut på rövarjakt.

Resan började sjukt bra med en fantastisk soluppgång, så det gjorde inte så mycket att klockan var fyra på morgonen och tandborstningen knappt hade någon verkan på morgonandedräkten.Som ni ju vet vid det här laget så ändrades vår rutt lite och vi var tvungna att flyga via Peking, istället för ett byte blev det alltså fyra totalt. Så när vi väl landade i Seoul hade vi varit igång i över ett dygn. Det enda vi orkade med var att kolla in utsikten och sen gå iväg för att äta en middag.Äta var nästan det vi gjorde mest, som det så ofta blir när man är iväg. Men stan är så sjukt stor och man går så himla mycket att det nog är lika bra att man fyller på med jämna mellanrum.

Any day now.

Idag kommer det äntligen bilder från Seoul, måste bara sätta mig och tröska igenom vilka det blir. Har haft dåligt internet over there, eller snarare svindyrt internet om jag ska vara ärlig. Håll ut.