Indiansommar.

Den här hösten har inte bjudit på så särskilt många tillfällen då det varit befogat att släpa med kameran ut, men i september var mina föräldrar här och under en promenad passade jag på att knäppa lite bilder. Tidsbristen gjorde att jag aldrig hann lägga upp några och det är egentligen synd för de är för fina för att bara ruttna i mitt bildarkiv, så därför kommer i alla fall en favorit här. Min fina pappa och mitt fina Stockholm.

Släppa sargen.

Har snart varit ledig i tre dagar och det känns så underbart så jag knappt kan prata om det. Är ändå fullt sysselsatt hela dagarna med hemliga projekt och skrivande. Jag trivs så himla bra när det är såhär, borde verkligen frilansa som journalist egentligen, mitt ultimata drömyrke. Min lärare sa en gång till mig att jag var en grym stilist, att mitt skrivande hade en personlig stil och att jag borde jobba med att skriva. Undra om jag kan få honom att ringa runt till alla och säga det? Undra om jag kan få honom att övertyga mig, först och främst, att de där orden stämmer. Orka ha så himla dåligt självförtroende så fort det gäller sånt som jag älskar.

Tänk om jag kanske ska försöka satsa år 2012? Släppa sargen lite och våga ge mig ut på den hala, hala isen som lika gärna kan få mig att falla platt och bli till ett åtlöje. Men jag vet ju innerst inne att jag är bra på att åka skridskor, jag måste bara visa det för andra också. Ingen skickar ju en till EM om man aldrig visar vad man går för. Dessutom ingår det väl att man trillar ibland, det är ju halva nöjet, om inte för mig så åtminstone för andra och det kan jag väl bjuda på? Eller?

Minns knappt vad jag började skriva om men ni fattar.

Tvi.

När Phille och jag åt brunch dagen efter min födelsedag så beställde jag in en Bloody Mary, och det var ju trevligt och allt om man kunde bortse från att de hällt en hel tabascoflaska i mitt glas. Men, dumsnål och icke bråksugen som jag var så tvingade jag mig själv att dricka upp eländet, till Philips stora förtjusning, med motiveringen att det bygger karaktär. Det byggde bara upp en andedräkt från Hin håles gömmor, till Philips förtvivlan. Hehe.