Girl from the North Country

Någonstans finns det en framtida plan med den här bloggen, men hur den än utvecklar sig kommer den alltid att vara ett uttryck för mig som person, mina känslor, åsikter och de saker jag gillar. För att illustrera det idag lämnar jag er med låten Girl from the North Country, en gammal Dylanlåt som han sedan spelade in som duett tillsammans med Johnny Cash. En låt jag gillar så mycket att jag lagt in den vid fem olika tillfällen i samma spellista.
 

Vimlig born again.

Som fågel Fenix ska den här bloggen resa sig ur askan och på nytt förgylla livet för cirka noll läsare. Vilken dag är då mer passande än denna dag, min egen födelsedag? Dagen då jag ska till Transportstyrelsen för att förnya mitt körkort och därmed förångas av frustration för att sedan födas på nytt när det äntligen blir min tur.
 
Självklart hade jag den goda smaken att fira mig själv redan i helgen så att jag därmed, sammanlagt, kommer kunna rida på min födelsedagsvåg i ungefär en vecka. Som sig bör. Eftersom jag gillar mjukstarter anser jag att dessa tecken får räcka för den här gången, bäst att inte överanstränga sig. Grattis till mig och bloggen.