F*CK

På måndag börjar vi äntligen spela in och imorgon lämnar jag Stockholm för Ulricehamn. Huvudstaden visar sig från sin absolut bästa sida idag för att på riktigt driva kniven så långt in det går. 
 
Jag lider generellt sett av separationsångest men den brukar förmildras om jag ska resa till något som är roligt, vilket detta på sätt och vis är. Det är ju roligt att göra en tv-serie. Det som däremot drar ner vibben är västkustvinter. Inte min favoritgren direkt, faktiskt kanske ingens favorit om jag tänker efter. Sist jag kollade på YR skulle det regna oavbrutet i all överskådlig tid, vilket är samma sak som att säga att det kommer att regna för evigt. 
 
För att mota bort misären har jag ordnat så att vi kan få köpa rabatterade gymkort på ett gym nära vårt hotell och så har jag packat ner min solgula yogamatta. Så länge jag får svettas lite är jag ändå glad. 
 
 
Jobbet har av förklarliga skäl tagit upp det mesta av min tid i januari så jag har inte hunnit med så mycket men i tisdags kom min bror upp på en snabbvisit och gå gick vi, Daniel, Philip och jag, och såg Kevin Hart i Globen. Det blev inga bilder därifrån eftersom det tydligen hade införts ett temporärt dödsstraff till den som ens tänkte på sin telefon (även om ett telefonförbud är i nivå med ett dödsstraff ändå). Kevin som jag brukar kalla honom var LOL men hans kvinnohatande, homofoba och transfoba uppvärmningsakter var inte det. Så inget nytt i humorbranschen ifall ni undrade.
 
Och bildkällan hittar ni på min pinterest som vanligt. 
 
 
Globen - Kevin Hart

Instalately.

Min riktiga kamera har förpassats in i en bortglömd vrå av lägenheten på grund av mörker men mobilen följer ju med mig som om den vore fastlimmad i näven. Många av de bilderna hamnar på Instagram och jag tänkte dela med mig av dem här för en snabb uppdatering på vad jag gjort den senaste veckan.
 
 
Jag klippte mig. Jag var så trött på mitt långa hår att jag var redo att gå loss med saxen själv för att det dröjde sån himla tid innan min frisör kunde klämma in mig. Jag har klippt mig själv flera gånger förut med varierande reslutat, dock så har variationen pendlat mellan "sämst" och "mössa på" så det är något jag försöker undvika nuförtiden. 
 
 
Vi var på rek med jobbet och solen gick ner jättefort och vi blev stressade över hur lite dagsljus det är den här tiden på året vilket såklart är ett problem när man spelar in film. Men fint var det. 
 
 
Philip och jag tog en dag på stan och betade av en massa ärenden. För att inte Otto skulle ligga ensam fick han följa med. Det var dock inte hans favoritaktivitet direkt.
 

 
Vi åkte ut till Nackreservatet igen.
 
 
Och var allmänt trötta. 
 
Instagram

Afternoon Tea.

Jag fick så otroligt mycket fina presenter när jag fyllde 30 som jag fortfarande skördar frukterna av. Böcker, massager, hudvårdsprodukter och så vidare i all oändlighet (känns det som) och i lördags var det dags att använda ännu en. Hanna hade nämligen bjudit med mig på Afternoon Tea på Grand Hôtel.
 
Vi hade inte setts på jättelänge så vi hade väldigt mycket att prata om, som det ju så ofta blir, men först var vi tvugna att fota maten såklart. 
 
 
Afternoon Tea som upplevelse var supermysigt. Jag gillar miljön på Cadierbaren som inte är så snofsig som man kan tro och jag tycker det är ett perfekt ställe för att titta på folk eftersom det är så otroligt blandat klientel. Vi fick dessutom beskåda ett smärre drama när vår servitör råkade tippa ut två glas bubbel på en äldre herre och sedan lyckades halka rejält i sörjan innan han till slut gav upp och fick hjälp av en armé av Grand-personal. Skoj. Dock så trollade de fram en helt ny skjorta till den stackars mannen så jag tror att hans kväll ändå fortsatte i god anda. 
  
 
Fikat var väldigt gott men lagom till att vi kom till desserterna var jag så proppmätt att det knappt gick att peta i sig dem. Hade jag fått välja helt fritt hade jag nog föredragit en vanlig scone till. Det bästa av allt är att de fyller på ens te oavbrutet så att det är lagom varmt hela tiden. Lyx.