Saker man kan göra med pengar.

Det finns ju roligare saker att göra än att vara på lägenhetsjakt i Stockholm och här kommer en lista på saker som jag hellre hade gjort för mina pengar och som jag ligger och drömmer om på nätterna.
 
1. Rest jorden runt - pga kul. 
 
2. Köpt en stuga vid havet och bara suttit och stirrat på vågorna.
 
3. Startat ett eget galleri och haft random utställningar med bara saker jag gillar och smugit in egna verk bland konsten.
 
4. Finansierat roliga filmprojekt som jag tror på med människor jag gillar.
 
5. Betalat för att få en egen replika av Hogwarts i skala 1:1
 
6. Köpt godis för allt. 
 
Men att ha någonstans att bo är också kul.
2

Lyrik och panik.

Mörkret på morgonen
En gäst oombedd
Fyllde hela rymden
Lägrade min bädd
Hur kunde jag vara
så oförberedd?
Kan perioditet
va oförutsedd?

Vi har nyligen gått igenom lyriken på litteraturvetenskapen med ungefär samma precision som om vi hade broderat med ugnsvantar på. Vi täckte en stor yta men det blev inget finlir direkt. Intressant med tanke på att jag själv skriver en hel del även om jag gärna förblir lyckligt ovetandes om de regelbrott jag begår under tiden. Jag vill inte behöva förhålla mig till några stilistiska mallar, vilket endast är naturligt givet min enorma aversion mot auktoriteter.

I övrigt har jag börjat dokumentera min pågående 30-årskris - LOL - och tänker att det kanske kan bli något av den till slut. Men just nu får ni nöja er med dessa bilder från min helg, sannerligen en levande del av krisen, men inte på något sätt representativ för det totala omfånget. Häpp.

Förlåt.

 

 

Facebook har ju en funktion där man kan kolla på alla sina aktiviteter, för varje enskild dag, från alla år man haft sitt konto. Och i söndags upptäckte jag till min stora skräck att jag alltså använt min vägg för att leverera tråkiga minutredovisningar från mitt totalt händelselösa liv. Snacka om skamsköljning. Så, till alla er som varit vänner med mig sen början vill jag bara rikta en officiell ursäkt. Ska anstränga mig mitt bästa för att inte göra om.