Glitter och ballonger.

Jag hade planerat att tillbringa hela helgen i fosterställning i soffan, med mina två serier jag för närvarande tittar på, men Bex och Johanna hade andra planer och jag anstränger mig för att säga ja lite oftare så vi drog på födelsedagsfest med tema glitter och ballonger. Ett utomordentligt tema om ni frågar mig eftersom det är omöjligt att inte vara glad i ett glittrigt rum. 


Jag gjorde en kompromiss med mig själv och avstod alkoholen för att undvika en repris av förra helgen. Jag drog dessutom hem ganska tidigt vilket var praktiskt med tanke på att jag hade ansvar för en hund och alla blir ju gladare när folk tar sitt ansvar. När Bex ramlade in vid fem på morgonen (vilket jag inte märkte eftersom jag kan sova mig genom apokalypsen) hade jag rullat ihop mig till en liten bulle under täcket så hon trodde att jag hade försvunnit. Hon löste det med att lägga sig ändå och bestämma att hon skulle ta tag i det idag. Tryggt.

Med det sagt känner jag att meme:n ovan får representera nästa vecka. Ändå kul med helvetesvecka försöker jag intala alla.