Min vecka i selfies.

Förhoppningsvis kommer jag kunna bjuda på lite detaljer från inspelningen så småningom, efter att vi har haft pressrelease, men tills dess blir bildmaterialet torftigt. Under tiden blir det foton på ett motiv jag alltid har nära till hands, mig själv. 

Preppveckan var hektisk och inte ens Snapchatfilter kunde rädda mitt trötta fejs lagom till fredagen, vilket en av mina kollegor så snällt också påpekade. Har dessutom svårt att identifiera djuret men jag gissar på kanin. Non? 


På måndag börjar de faktiska inspelningarna och innan det är över håller vi en kollektiv anda och hoppas att inget går åt helvete i sista stund. Det brukar det visserligen alltid göra men vi är filmarbetare, vi kan lösa vad som helst. 

Helgen tillbringades hemma där jag äntligen fick krama på Bex som återvänt från semestern, gick på musikal, gick på födelsedagsfest, skapade en helt ny programserie som måste bli verklighet, åt vegokäk som var tillagat på ett rimligt vis samt maxade kompishäng. Idag åker vi tillbaka och jag har en miljard grejer att göra innnan så nu måste jag lägga telefonen ifrån mig.