Oövervinnerlig sommar.

Jag har inte kunnat sova på sista tiden och när jag var hemma i julas klagade jag för morsan. Med tanke på jobb/skola/liv och hur trött jag borde känna mig så fattar jag liksom inte hur jag i.n.t.e kan sova. Det är oroväckande tycker jag men hon påpekade att det kanske var så att jag hade lite för mycket energi, vilket på ett sätt borde ha varit min första tanke när jag blev rastlös.


Det känns däremot sådär hälsosamt att vara så uppe i varv att jag inte kan sova om jag inte håller igång aktivitetsnivån. Nu gick jag visserligen från att göra allt till att göra inget men det knäppa var att ju fler dagar som gick desto värre blev det. Vilket får mig att undra hur lång nedvarvningssträcka jag behöver egentligen. Mer än tio dar i alla fall, det är ett som är säkert. 

Samtidigt lider jag ju inte av det så länge jag sysselsätter mig och sen jag kom tillbaka till Sthlm och drog igång maskineriet igen har jag kunnat sova. Och märkligast av allt är att jag kom in i en kreativ fas igen och fick en massa novellideer som jag nu måste stuva undan medan jag tentaskriver. 

Jag HATAR att inte agera på inspirationen prick när den kommer men jag har inget val för jag vill få godkänt så att jag slipper göra om den här kursen. Den har varit superkul och det sjuka är att jag gillar att skriva tentor men nu är det bara en fråga om tid, eller rättare sagt tidsbrist som gör det okul. 

Nåväl, slut på svammel. Världen var svinfin idag, som synes i bilden ovan.