Summan av en fest.

Ville jag summera min fest rent kvantitativt skulle jag kunna berätta att jag imorse skramlade till återvinningen två och en halv trappa ner och försiktigt försökte lägga i femtiotre flaskor i glasbehållarna. Naturligtvis välte en av påsarna och fyllde trappuppgången till bredden med ljudet av glas mot ett stengolv. Förlåt alla hade jag lust att skrika men det fanns inte rum för mer oväsen i söndagsmorgonen. 
 
Jag har nog varit förälskad i min lägenhet sedan sekunden då den blev min men jag är otroligt lycklig över att så många av mina vänner ville komma och andas in själ i kvadratmetrarna och göra dem till ett ordentligt hem. Med vinfläckar i soffan och kaffestänk på väggarna. Och jag är så glad över att ha människor omkring mig som är så otroligt generösa och bjudiga med sig själva. Som möter nya människor och ger dem av sin tid. Vid något tillfälle tittade jag runt på alla som var här och varenda en stod och pratade med någon de inte riktigt kände, någon de inte kommit med till festen, och det var så fint att jag jag nästan ville börja gråta. Trots att jag bara sovit ungefär tio timmar på hela helgen och druckit så mycket bubbel att det är konstigt att jag inte bara svävar fram har jag så otroligt mycket energi. 
 
Och nu har jag diskat bort alla deras munnar från mina glas och all deras yvighet från mina golv och däckat i soffan. Anser mig äntligen vara oficiellt inflyttad. 
 
Inflyttningsfest