Year in music.

Älskar att Spotify hjälper en att sammanfatta sitt musikår när nu 2015 börjar gå mot sitt slut. På det stora hela måste jag säga att det inte var några jättestora överraskningar på min lista, även om det finns några frågetecken. 
 
 
Mest av allt spelade jag Håkan i år. Jag peppade inför hans släpp av konsertbiljetter med att lyssna på hans live- album och nu är det som en dålig påminnelse över att jag inte lyckades få tag på biljetter. Är SÅ besviken...
 
 
Susanne Sundfør toppar inte bara min albumlista utan även mina låtlista där hon ligger på både första och andra plats samt att jag lyssnat på Delirious flest gånger på en dag. Finner det dock märkligt att jag bara lyssnat nio gånger på en dag, är hundra på att det blivit betydligt fler gånger än så och inte bara på den. Men men, fint att det ligger fyra kvinnor i topp för övrigt. (Calvin Harris är ju med Haim)
 
 
 
Antalet lyssnade minuter är också ganska lågt men det förklaras med att Philip och jag turas om att lyssna från våra konton. Så jag har lyssnat en hel del från hans när jag inte orkat logga ut. 
 
 
Det märkligaste på hela summeringen är att Danny Elfman seglar upp i topp under sommaren. Inte nog med att jag inte kan komma på en enda av hans låtar som jag har på någon av mina listor, det är ju dessutom en period när jag i stort sett bara lyssnat på svensk musik. Så udda. Måste undersökas.
 
Ser fram emot nästa musikår.