Surfers.

Som jag skrev förra veckan så firade Philip och jag vår sjuårsdag med att äta middag på Surfers. Vi var tvugna att lämna Otto ensam en stund men det går ingen nöd på honom. Han käkar på sitt tuggben och märker inte ens att vi går. Söt. 
 
 
Surfers har funnits länge i Visby (eller så förtäljer historien, jag har själv aldrig varit där) och de har nyligen öppnat en restaurang i Stockholm. Vi fick tips om att gå dit om vi, citat, ville dö av god mat. Och det ville vi såklart. 
 
 
Restaurangen var var väldigt färgglad och avslappnad men ändå fräsch. Precis som det ska vara. Vi blev glada redan i entrén.Det kändes som att det var bra stämning i lokalen och jag gillade särskilt att det inte var en homogen skara gäster. Och personalen var så sjukt himla trevlig. Jag tror att vi hade "kontakt" med fyra olika personer under kvällen och alla var lika sköna fast samtidigt proffsiga. Inte sköna på ett Carlings/Hollister-sätt där man vill kväva dom med närmsta skjorta för att de har anammat det amerikanska förhållningssättet att behandla varenda kund som sin bästa vän. Vilket bara funkar i USA. Inte så alltså...personalen var helt naturligt soft. 
 
 
Och ja maten. Vi dog. Av mättma. OMG smakerna. Konsistenserna. TOFUN. Jag har inget mer att säga om maten än att ni måste äta den. Eller inte, lämna ALLT till mig. 
 
 
Surfers kvalade in på vår topplista lätt. Tycker att det är extremt sällan som nya restauranger lyckas pricka in alla ovanstående punkter så när det väl händer hamnar vi typ i extas. Så jag rekommenderar alla att gå dit och äta massa mat så att de kan öppna en filial i varje gatuhörn så att jag kan äta där varje dag. 
 
 
Restaurangen ligger på Regeringsgatan och speciellt nu i juletider är det värt att promenera dit för att få titta på den fina belysningen nere på Kungsgatan.
 
 
Jag älskar verkligen Stockholm. 
 
 
5 av 5 räkbollar, till både Surfers och Stockholm. 
Kungsgatan - Surfers