F*CK

På måndag börjar vi äntligen spela in och imorgon lämnar jag Stockholm för Ulricehamn. Huvudstaden visar sig från sin absolut bästa sida idag för att på riktigt driva kniven så långt in det går. 
 
Jag lider generellt sett av separationsångest men den brukar förmildras om jag ska resa till något som är roligt, vilket detta på sätt och vis är. Det är ju roligt att göra en tv-serie. Det som däremot drar ner vibben är västkustvinter. Inte min favoritgren direkt, faktiskt kanske ingens favorit om jag tänker efter. Sist jag kollade på YR skulle det regna oavbrutet i all överskådlig tid, vilket är samma sak som att säga att det kommer att regna för evigt. 
 
För att mota bort misären har jag ordnat så att vi kan få köpa rabatterade gymkort på ett gym nära vårt hotell och så har jag packat ner min solgula yogamatta. Så länge jag får svettas lite är jag ändå glad. 
 
 
Jobbet har av förklarliga skäl tagit upp det mesta av min tid i januari så jag har inte hunnit med så mycket men i tisdags kom min bror upp på en snabbvisit och gå gick vi, Daniel, Philip och jag, och såg Kevin Hart i Globen. Det blev inga bilder därifrån eftersom det tydligen hade införts ett temporärt dödsstraff till den som ens tänkte på sin telefon (även om ett telefonförbud är i nivå med ett dödsstraff ändå). Kevin som jag brukar kalla honom var LOL men hans kvinnohatande, homofoba och transfoba uppvärmningsakter var inte det. Så inget nytt i humorbranschen ifall ni undrade.
 
Och bildkällan hittar ni på min pinterest som vanligt. 
 
 
Globen - Kevin Hart