Je suis en idiot.

 
Fördelarna med en skadad axel är inte överväldigande många men en positiv sak är att jag snart är ambidexter. I alla fall vad gäller mobilanvändarvänlighet. Finns det en vilja finns det ett sätt och jag var inte direkt svårmotiverad när jag insåg att det stod mellan att släppa telefonen eller att lära mig helt nya skills med vänsterhanden.
 
Övrigt som livet tvingat mig att ta tag i den senaste tiden är att laga min egen Shakshuka eftersom Falafelbaren fortfarande envisas med att inte servera det (se bild ovan, kan nån snälla ge mig beröm för att jag lagat annat mat än finncrisp med "la vache qui rit"-ost och srirachamayo?), att (bildligt talat) kräla på marken för både HSB och Skatteverket för att få dem att rätta till ett fel som de är ansvariga för (utan framgång ska tilläggas så snart ligger jag bokstavligt talat på deras uppfart och skriker om nåd), att ställa in min New York-resa på grund av nämnda oenighet med statliga mydigheter samt att äntligen vada mig igenom det träsk som det är att läsa Ulysses på engelska. Det sista är mer en skräckblandad förtjusning ska erkännas eftersom jag ändå finner visst nöje i det, träsket består framför allt av att jag inser hur jävla obildad jag är och DO I EVEN READ måste jag ständigt fråga mig själv. Och med ständigt menar jag ständigt för trots att jag läser en version med annotationer behöver jag ändå hela tiden pausa för att googla beskrivningar på beskrivningarna. Och som om inte hälften vore nog tvingades jag häromdagen att inse att jag inte visste vad ordet "drygt" betyder och att jag använt det fel i alla år (insert Skriet-emoji).
 
Mitt självförtroende i livet generellt grundar sig på mitt kulturella kapital men nu nödgas jag erkänna, för mig själv och alla andra, att jag inte bara är omgiven av idioter, jag ÄR en idiot. Tack livet. Skönt att inte gå omkring och tro en massa saker om sig själv. 
 
Utöver detta misstänker jag att jag snart måste köra både min hund och mig själv till någon slags vårdinrättning. Otto för att han haltar på höger framben och jag på grund av tidigare nämda axel. Det är fett när livet vill lära en läxor, som till exempel insikten om hur mycket jobb som återstår efter att man egentligen vill ge upp, men är det tvunget att få alla läxor på en gång?
Do you even lift - Falafelbaren - HSB - Shakshuka - Skatteverket - Ulysses